Dental Suite

Ιατρείο

Ιατρείο

Στο Dental Suite μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είστε στα χέρια ενός ειλικρινή και ποιοτικού οδοντίατρου που προσφέρει το πιο πρόσφατο στην αισθητική οδοντιατρική και τη σύγχρονη τεχνολογία. Ο Θεόδωρος Καραντωνίου έχει ταξιδέψει σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και έχει διδαχθεί από παγκόσμια αναγνωρισμένους οδοντιάτρους στον τομέα τους, στην προσπάθεια του να τελειοποιήσει τις ικανότητες του στην αισθητική οδοντιατρική. Φέρνει μαζί του στην Ελλάδα και τα Γιάννενα μεγάλη εμπειρία σε πολλές πτυχές της οδοντιατρικής.

Η κάθε μας θεραπεία αναλαμβάνεται έχοντας ως γνώμονα την αισθητική, τη σωστή λειτουργία και την άνεση του ασθενή, σε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Χώρος Αναμονης
Χώρος Εξέτασης
Χώρος Αναμονης

Εκτιμάμε ότι πολλοί από τους ασθενείς μας είναι πολυάσχολοι κατά τη διάρκεια μιας κανονικής εργάσιμης ημέρας και έχουν την οικογένεια και άλλες υποχρεώσεις να αντιμετωπίσουν. Για να ικανοποιήσουμε τον πολυάσχολο τρόπο ζωής του καθενος έχουμε επεκτείνει τις ώρες λειτουργιας και είμαστε ανοικτοί Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από 09.00 – 18.00, Τρίτη-Πέμπτη από 09.00-14.00 και 18.00-21.00 και Σάββατο κατόπιν ραντεβού.

Υιοθετούμε την πιό πρόσφατη, αποδεδειγμένη τεχνολογία όπως ολοκαίνουρια οδοντιατρική έδρα από τη Sirona, πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής όλων των κλινικών εργασιών, χαμηλού θορύβου – χαμηλής δόνησης εργαλεία, και ένα πλήθος άλλων καινοτομιών όπως η ψηφιακή ακτινογραφία με πολύ χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας, ειδικός καθαρισμός χρησιμοποιώντας συσκευή AIR-FLOW® handy 2+ για περισσότερο λαμπερά δόντια, ψηφιακή μέτρηση του χρώματος των δοντιών με τη συσκευή VITA Easyshade® Compact, τη μέθοδο Clearstep όπου χρησιμοποιεί ειδικούς διάφανους νάρθηκες για αντιμετώπιση ορθοδοντικών προβλημάτων (“αόρατα σιδεράκια”), λεύκανση με τη μέθοδο Zoom 2! Advanced Power, αισθητική προσώπου με χρήση Botox/Fillers και άλλα πολλά.

Easy Shade
Zoom Advanced Power
Air Flow

H υγεία και ασφάλειά σας είναι σημαντικά για μας. Το θέμα της υγιεινής είναι κάτι που λαμβάνουμε υπόψη πολύ σοβαρά. Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι κάθε εργαλείο που χρησιμοποιείται για εσάς είναι αποστειρωμένο και ελεγχόμενο 100% πριν χρησιμοποιηθεί ξανά στον επόμενο ασθενή. Οι χώροι μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται εξονυχιστικά! Οδηγός μας είναι η αρχή ότι αντιμετωπίζουμε τον ασθενή όπως ακριβώς θα θέλαμε να αντιμετωπίζουν εμάς σε κάθε πτυχή των συναλλαγών μας.

Θεωρούμε βασική αρχή του οδοντιατρείου μας να δώσει στους ασθενείς του όσο πιο σαφείς πληροφορίες σχετικές με το κόστος της θεραπείας γίνεται απο την πρώτη κιόλας επίσκεψη, έτσι ώστε να γνωρίζει ο ασθενής που ακριβώς βρίσκεται.

Ένα γραπτό σχέδιο θεραπείας και κόστους θα δίνεται στον ίδιο τον ασθενή μετά την πρώτη του επίσκεψη. Εάν επισκέπτεστε για μια συγκεκριμένη θεραπεία μια εκτίμηση θα δίνεται αφού γίνει η διάγνωση από τον οδοντίατρο.

Για μερικές θεραπείες η υπάλληλος υποδοχής θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει για τις χρεώσεις που υπάρχουν στην κλινική, όπως απλός καθαρισμός, συνήθεις σφραγίσματα, & λεύκανση δοντιών.

Μπορείτε να πληρώσετε για τη θεραπεία σας με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Ίσως κληθείτε να παρουσιάσετε την ταυτότητά σας αν είναι απαραίτητο. Αυτό είναι για την ασφάλειά σας. Δεν δεχόμαστε πληρωμές από το τηλέφωνο

Προσπαθούμε να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της πληρωμής όσο το δυνατόν περισσότερο. Η αρχή μας είναι ότι οι ασθενείς καλούνται να κάνουν τις πληρωμές την ημέρα της θεραπείας για τη θεραπεία που έχουν λάβει.

Για μερικές θεραπείες που περιλαμβάνουν οδοντοτεχνικές εργασίες ή αμοιβές προς τρίτους ο ασθενής καλείται να πληρώσει ένα ποσοστό πριν ακόμα ξεκινήσει η θεραπεία. Για θεραπείες που το συνολικό τους κόστος ξεπερνάει τα €700 (όπως ολικές μασέλες, γέφυρες, στεφάνες και άλλα) ο ασθενής θα πρέπει να εξοφλεί όλο το ποσό πριν την παραλαβή της εργασίας.