Dental Suite

Oralift

Tο Oralift έχει σχεδιαστεί για να μειώσει και να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης του προσώπου. Είναι ένας νάρθηκας ο οποίος τοποθετήται στα κάτω δόντια και μοιάζει αρκετά με έναν απλό νάρθηκα βρηγμού. Φοριέται για μόλις 2 ώρες, κάθε τρίτη ημέρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα άσκησης, οι μύες του προσώπου ενεργοποιούνται απλά έχοντας το Oralift στο στόμα. Το Oralift έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση από όλους όσους ασχολούντε με την αισθητική προσώπου ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα για να μειώσει και να καθυστερήσει κάποιος τα σημάδια της γήρανσης του προσώπου.

Γήρανση προσώπου: facts

Γήρανση προσώπου συνήθιζε να θεωρήται κυρίως η κύρτωση των μαλακών ιστών του προσώπου, υποβοηθούμενη από τη βαρύτητα. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι οστικές αλλαγές μπορεί επίσης να συμβάλουν στη γήρανση του προσώπου. Καθώς μεγαλώνουμε, οι μύες του προσώπου, αδυνατίζουν και ασκούν λιγότερη πίεση στα οστά, με αποτέλεσμα τα οστά να γίνονται πιο αδύναμα. Στο πρόσωπο, αυτό μπορούμε να το δούμε ως επιπέδωση των οστών κάτω από τα μάγουλα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ύψος του κάτω προσώπου (η περιοχή μεταξύ της μύτης και το πηγούνι) μειώνεται. Αυτή η απώλεια του ύψους του προσώπου είναι μια σημαντική συμβολή στη γήρανση του προσώπου καθώς η επιδερμίδα γύρω από το πρόσωπο και το λαιμό κρεμά και τα σημάδια της γήρανσης του προσώπου γίνονται ακόμα πιο εμφανή. Οι πλαστικοί χειρουργοί «βλέπουν» το πρόσωπο σαν ένα τρίγωνο. Στη εφηβία η βάση του τριγώνου είναι στα μάγουλα και η κορυφή στο πηγούνι. Καθώς γερνάμε, το τρίγωνο αντιστρέφεται. Ο σχηματισμός του κρεμασμένου μάγουλου σημαίνει ότι η βάση του τριγώνου είναι τώρα στο πηγούνι και η κορυφή πηγαίνει προς τη μύτη.

Μέχρι τώρα η χειρουργική επέμβαση ήταν η μόνη απάντηση για να αντιστραφεί το τρίγωνο. Αλλά μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι μαλακοί ιστοί θα κρεμάσουν και πάλι. Τώρα υπάρχει και μια άλλη απάντηση - αναζωογόνηση του προσώπου με Oralift. Αυτό μπορεί να αντιστρέψει το τρίγωνο και φαίνεται ότι είναι ικανό να θέσει τη διαδικασία της γήρανσης σε ταχύτητα όπισθεν. Καθώς γερνάμε, το πρόσωπο συνεχίζει να βελτιώνεται. (Δείτε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις). Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν αυτή την αντιστροφή του τριγώνου με την Oralift.

Oralift

Ήδη από τα '20 τα κύρια συμπτώματα της γήρανσης του προσώπου αρχίζουν να εμφανίζονται. Η γήρανση του δέρματος που προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως τον ήλιο, το κάπνισμα και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Σε αυτή την ηλικία το μεγαλύτερο μέρος της ζημίας οφείλεται στην επίδραση του ήλιου. Στα '30 το δέρμα πάνω από τα βλέφαρα αρχίζει να χαλαρώνει και γραμμές αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω από τη μύτη και το στόμα. Στα τέλη της δεκαετίας του τριάντα οι γωνίες των ματιών και του στόματος αρχίζουν να γέρνουν προς τα κάτω.

Στα '40 οι ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται στο μέτωπο.Οι ρυτίδες ονομαζόμενες “Τα πόδια της χήνας” αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω από τα μάτια και η γραμμή των γνάθων αρχίζει να κρεμάει δημιουργώντας το λεγόμενο προγούλι. Τα μάγουλα αρχίζουν και χάνουν τον όγκο τους.

Στα '50 η χαλάρωση του βλεφάρου μπορεί να φτάσει τις βλεφαρίδες. Η κύρτωση στις γωνίες του ματιού αρχίζει να δίνει μια «λυπημένη» έκφραση. Η άκρη της μύτης τείνει να γειρει προς τα κάτω και οι ρυτίδες αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω από τα χείλη και το λαιμό. Το δέρμα στα μάγουλα αρχίζει να χαλαρώνει και τα στρογγυλά μάγουλα της εφηβίας γίνονται επίπεδα.

Στα '60 του όλες τις ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές και υπάρχει μια μείωση στο μέγεθος των ματιών από την προοδευτική χαλάρωση του δέρματος που περιβάλλει το βολβό. Το δέρμα γίνεται λεπτότερο και πιο ξηρό.

Στη δεκαετία του '70 τα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται εκτενέστερα. Σε αυτή την ηλικία η μυϊκή μάζα στο πρόσωπο έχει μειωθεί κατά 40%

Πώς λειτουργεί το Oralift;

Το Oralift φαίνεται να λειτουργεί κάνοντας χρήση των δύο αρχών: την ικανότητα επούλωσης του σώματος και την εκπληκτική ικανότητα του σώματος να προσαρμόζεται στις περιβαλλοντικές αλλαγές. Οι μύες του προσώπου όταν είναι σε χαλαρή κατάσταση διατηρούν συνήθως τα χείλη ενωμένα και τα δόντια ελαφρώς σε απόσταση μεταξύ τους. Ο μικρός χώρος μεταξύ των δοντιών που δημιουργείται ονομάζεται "free way space" και είναι συνήθως 1-3 mm. Σε αυτήν τη χαλαρή κατάσταση υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό ηλεκτρικής δραστηριότητας που παρατηρείται στους μύες του προσώπου το οποίο διατηρεί τον μυϊκό τόνο.

Όταν ένας ασθενής φοράει το νάρθηκα Oralift, απομακρύνει τα δόντια με ένα διάστημα πολύ μεγαλύτερο από το αρχικό "free way space". Οι μύες στο πρόσωπο αμέσως αντιλαμβάνονται ότι αυτή η συσκευή είναι κάτι που δεν μπορεί να μασηθεί ή να φαγωθεί. Κατά συνέπεια, οι μύες προσαρμόζονται αλλάζοντας τις ίνες τους για να δημιουργήσουν ένα νέο μήκος ηρεμίας και ένα νέο "free way space". Ο Δρ Mohindra πιστεύει ότι αυτή η διαδικασία δημιουργεί μεγαλύτερη δραστηριότητα πρωτεΐνών για την οποία οι μύες χρειάζονται περισσότερο οξυγόνο, και για να επιτευχθεί αυτό, τα όποια τριχοειδή αγγεία έχουν καταστραφεί λόγω της γήρανσης επισκευάζονται. Επιπλέον, πιστεύει ότι αυτή η διαδικασία επιδιόρθωσης ξεκινά από τους μυς απελευθερώνοντας έναν αυξητικό παράγοντα (Mechano Growth Factor, που ανακαλύφθηκε από τον καθηγητή G. Goldspink), ο οποίος ξεκινά την διαδικασία επούλωσης του σώματος και έτσι εξουδετερώνει τις δυσμενείς επιπτώσεις της γήρανσης του προσώπου.

Κάθε άτομο είναι ξεχωριστό και η θεραπεία θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τον τρόπο που ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Οφέλη της αναζωογόνησης του προσώπου

Τα σημαντικά οφέλη που βιώνουν οι χρήστες της συσκευής Oralift περιλαμβάνουν:
• Λιγότερες γραμμές γύρω από το στόμα, τα μάτια και γύρω από το πρόσωπο γενικά
• Μειωμένες σακούλες κάτω από τα μάτια
• Χείλη πιο γεμάτα
• Ζυγωματικά που εξέχουν περισσότερο
• Σύσφιξη και ενίσχυση των μυών του προσώπου
• Η αυξημένη ροή του αίματος στο δέρμα, το κάνει πιο λαμπερό, υγιές και λείο
• Ενίσχυση και σύσφιξη της γραμμής του σαγονιού και του λαιμού
• Βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών
• Κλείνει και επισκευάζει πόρους

Πόσο καιρό θα πρέπει να φορεθεί η συσκευή Oralift®

Κάθε άτομο είναι ξεχωριστό και η θεραπεία του θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τον τρόπο που ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Κατά μέσο όρο, οι περισσότεροι ασθενείς φορούν τη συσκευή Oralift για 30 λεπτά έως 2 ώρες την ημέρα, κάθε τρίτη ημέρα για 4 μήνες αρχικά. Μετά από αυτό, δύο μήνες θεραπείας δύο φορές το χρόνο είναι το μόνο που χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oralift.com