Dental Suite

Μαρτυρίες Ασθενών

Διαβάστε τμήματα από ευχαριστήρια γράμματα και μαρτυρίες ασθενών μας, οι οποίοι επισκεύθηκαν την κλινική μας.


Θοδωρής , 39 ετών

Ερχόμενος από Γερμανία χρειάστηκε κάποια στιγμή να επισκεφτώ έναν οδοντίατρο. Ψάχνοντας λοιπόν στο Internet και ρωτώντας γνωστούς κατέληξα τελικά να επισκεφτώ το Dental Suite του Δρ. Θοδωρής Καραντωνιου.

Ήδη με την πρώτη επίσκεψη έμεινα έκπληκτος με τα υψηλά στάνταρ εξοπλισμού και επαγγελματισμού. Μετα την τριτη μου πλέον επίσκεψη και μετα από τρία σφραγίσματα και μια λεύκανση μένοντας υπερευχαριστημένος αποφάσισα να ευχαριστήσω την ομάδα του Dental Suite και με αυτόν τον τροπο.

Ευτυχώς έχουμε στα Γιάννενα ένα τέτοιο σύγχρονο οδοντιατρείο.


Κατερίνα, 34 ετών

Από τα δυσκολότερα ίσως πράγματα για μένα ήταν να βρω έναν οδοντίατρο που να μπορώ να εμπιστευτώ, κυρίως εξαιτίας της φοβίας μου για τους οδοντίατρους. Είχα για τον λόγο αυτό επισκεφτεί κατά καιρούς διάφορους οδοντίατρους χωρίς ποτέ να μείνω απολύτως ικανοποιημένη και να νιώσω ασφάλεια.

Μέχρι πριν από περίπου 2 χρόνια που μια φίλη μου μου συνέστησε τον Θοδωρή. Ήρεμος, ακούει τον ασθενή, προτείνει λύσεις για το εκάστοτε πρόβλημα, δημιουργεί κλίμα ασφάλειας και κερδίζει την εμπιστοσύνη σου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ταξιδεύω από τη Σουηδία, όπου και μένω μόνιμα, για τους καθιερωμένους ελέγχους αλλά και για ό,τι απρόοπτο προκύψει.


Λευτέρης, 20 ετών

Η εμπειρία που είχα σε αυτόν τον καταπληκτικό ιατρό μου άλλαξε το χαμόγελο μου, καθώς πριν προσπαθούσα να μη χαμογελώ ή να το κρύβω για να μη φαίνεται το γκριζοπό δόντι που είχα μπροστά μετά από μια απονεύρωση που είχα κάνει πιο παλιά.

Όλα αυτά τα χρόνια η λύση που μου δίνανε ήταν η \"θήκη\" ή η λεύκανση, πράγμα που δε μου άρεσε και ήταν και ακριβή.

Ο Κ. Θοδωρής μου έλυσε αυτό το πρόβλημα μέσα σε 5 λέπτα, με 1 εσωτερική λεύκανση που έκανε! Από τότε χαμογελάω χωρίς να ντρέπομαι ..!


Μαριάννα, 30 ετών

Ο κ. Καραντωνίου είναι ο καλύτερος οδοντίατρος που έχω επισκεφθει!

Φοβάμαι απίστευτα του οδοντίατρους και είναι ο μόνος που με προσέγγισε πολύ χαλαρά χωρίς να με αγχώσει.Πάντα μου εξηγεί τι εργασίες εκτελεί κατά τις επισκέψεις.

Έχω δει σημαντική βελτίωση και δεν πρόκειται να τον αλλάξω με τίποτα.Μπορώ πλέον να επισκέπτομαι τον οδοντίατρο χωρίς φόβο.

Γιατρέ σ'ευχαριστώ πολύ!!!!


Eυαγγελία, 37 ετών

Ένας πραγματικά καταπληκτικός οδοντίατρος, γρήγορος, συνεπής και διεξοδικός. Παρά το πλήθος των εργασιών που είχαμε μαζί,δεν αισθάνθηκα ποτέ δυσφορία. Κι επιπλέον σχεδόν ένα χρόνο μετά, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

Στα υπέρ το εξαιρετικό ιατρείο που ακολουθούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής, η συνέπεια των ραντεβού και η αμεσότητα του χαρακτήρα του γιατρού.

Ειλικρινά δεν υπάρχει κανένα μελανό σημείο! Έμεινα κάτι παραπάνω από απόλυτα ικανοποιημένη.


Λάμπρος, 32 ετών

Ο κ. Καραντωνίου είναι ο καλύτερος οδοντίατρος που έχω επισκεφθει!

Εξαιρετικά και γρήγορα αποτελέσματα, χωρίς καθόλου πόνο. Κατα τη διάρκεια της συνεδρείας με ενημέρωνε για όλες τις εργασίες που επιτελούσε κατά τη θεραπεία, εξηγώντας μου κάθετι που έκανε και γιατί το έκανε.

Είχα άσχημες εμπειρίες με οδοντιάτρους κατά την εφηβεία μου, και για το λόγο αυτό έκανα να επισκεφθώ οδοντίατρο για 15 χρόνια. Επισκέφθηκα αρκετούς οδοντιάτρους τελευταία πριν τον κ. Καραντωνίου αλλά δεν έμεινα 100% ικανοποιημένος.

Εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικό αποτέλεσμα... χαίρομαι να επισκέπτομαι πλέον τον οδοντίατρου μου! Είμαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν τελειώσει η συνεδρία!

O κ. Καραντωνίου έφερε πίσω το χαμόγελό μου.


Αθηνά, 39 ετών

Εχοντας μια έντονη διχρωμία σε ένα από τα μπροστινά μου δόντια σχεδόν από την εφηβία και με συμβουλές άλλων οδοντιάτρων ότι το πρόβλημα μου δεν αντιμετωπίζεται είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχω κι εγώ ένα όμορφο χαμόγελο.

Επισκεπτώμενη τον Θοδωρή για ένα απλό σφράγισμα βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω και αυτόν το ίδιο πράγμα. Μέσα σε 5 λεπτά τελείως ανώδυνα το πρόβλημα τόσων χρόνων λύθηκε!

Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους ψάχνουν κάτι καλύτερο στην αισθητική οδοντιατρική.


Γιάννης, 32 ετών

Έχοντας σοβαρό αισθητικό πρόβλημα με την εμφάνιση των δοντιών μου επισκέφθηκα τον Θοδωρή για να προχωρήσουμε στην λύση με πορσελάνες μιάς και ήθελα μια σύντομη χρονικά λύση και είχα αποφύγει την επιλογή για τα σιδεράκια.

Έμεινα πραγματικά έκπληκτος με τον επαγγελματισμό του και το συνεχές ενδιαφέρον του για τον ασθενή και την πρόοδο του.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.Γράψτε τη δική σας εμπειρία

Εάν θελήσετε να γράψετε και εσείς τη δική σας εμπειρία από την κλινική μας, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί.


captcha image